Gazetemize ulaşan bir okurumuz, Yunus Emre Çarşısı karşısında bulunan ve yıkılan kapalı Pazar yerinin 2 senedir yapılmayıp boş durduğunu ve artık yapımına başlanması gerektiğini söyledi.
Okurumuz, “Yunus Emre Çarşısı’nın karşısındaki kapalı Pazar yeri yenisi yapılacak diye yıkıldı. Bir daha da hiçbir şey yapılmadı. Bir kazı çalışması bile başlamadı. Ben bu muhitte oturuyorum. Bir ihtiyacım olduğu zaman çarşıya kadar gitmek yerine kapalı pazardan ihtiyaçlarımı karşılıyordum ama artık pazarımız yok. Hem esnaf mağdur hem biz müşteriler. Neden hala daha başlamıyor proje anlamıyorum. Bir an önce bunun için çalışmalara başlamalılar. Yeniden aday olacağım diyorlar ama daha vatandaşın, esnafın sorunları çözülmüyor. Böyle belediyecilik olmaz ki” dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika