spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

KESKİN VİRAJ...

Değerli  İstikbal okurları;  bu haftadan itibaren sizlere yukarıdaki başlık altında spor yazıları yazarak ulaşmaya çalışacağım. Bu ilk yazımda da bu hafta oynanacak olan ES-ES- Balıkesir maçının ön analizini yapacağım.


      önce konuk Balıkesir Baltok’ tan başlayalım. 39 puanla 10.sırada bulunan ve Play-Of macerasını sürdürmek isteyen Balıkesir takımı, bu maçtan  üç puanı alsa bile işinin çok zor olduğunun bilinciyle Eskişehir’e gelecek. Ligde deplasmanda oynadığı 14 maçın altısını kazanması başarısı gösteren Konuk takımın en tehlikeli silahları oynağı 21 maçta 12 gol atan A. Kadir özgen ile 25 maç oynayıp 10 gol atma başarısı gösteren Ganalı oyuncu Mahatma Otto…  Ligde 45 gol atıp kalesinde 41 gol gören Balıkesir takımı, (Ligden düşen  G. Antep ve Manisa takımlarını saymazsak ) bizimle birlikte en çok gol yiyenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Konuk takımın da transfer yasağından dolayı üç puanının silindiğini belirtip Es-Es ‘ e geçelim.


      Büyük taraftarı önünde, olmazsa olmaz maçlarından birisini oynayacak  olan takımımızın elbette tek hedefi galibiyet olacak. Ancak, galibiyete ulaşmak için de bizi çok zorlu bir mücadelenin beklediği ve üç puana ulaşmanın yolunun sahada sakin kalabilmek olduğu unutulmamalıdır. özellikle iç saha maçlarında taraftar baskısını üzerinde fazlasıyla hisseden genç oyuncularımız, maçın skoruna bakmaksızın-hakemin son düdüğüne kadar ayakta kalarak mücadeleye devam ederlerse, üç puana ulaşmak çok daha  kolay olacaktır.


      Haydi ES-ES… Haydi çocuklar…Sizler sahada, bizler tribünde sinirlerimize hakim olup kenetlenelim ve şu keskin virajı güle-oynaya dönelim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI) Arşivi