9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

ŞİŞİK EGOLU ERKEKLER


Şişkin, kırılgan ve sürekli pohpohlanması gereken erkek egosu, ilişkileri çıkmaza sokarak hem erkeklerin hem de kadınların hayatını zorlaştırıyor.
Kızlar dikkat! Siz aşka meşke, duygularınıza takılıp kalmışken, karşınızdaki adamın tek derdi egosunu tatmin etmek olabilir.
İnanın bende hemen hemen aynı deneyimleri yaşadım. Biz kadınlar sürekli sevdiğimiz adamın her söylediği söze inanmak isteriz tabi, “bu kez bizi üzmeyecek” deriz ama maalesef işin aslı öyle olmuyor. Tam olarak “bu kez de üzüyorlar”
Hatta size şunu söyleyeyim, son görüşüp duygularıma yenik düştüğüm adamın ego manyaklığını Allah düşmanımın başına vermesin derim! Onun gibi adamlar bütün istedikleri kendilerini seven kadının sevmeye devam etmesi, avuçlarının içinde kalması! Egolarının bu şekilde okşanması için de Oscar’lık oyun sergiliyorlar!
“Bu kadar öğütler verip sen de oyuna düşüyorsan Emine biz ne yapalım?” Diyebilirsiniz tabi. Bazen duygularımıza fazla kulak verip, inanmak istediğimiz için inanabiliyoruz ama orada artık bir durun bakalım. İnanmak istiyoruz diye de aptal varlıklar değiliz.
Biz kadınlar sadece sevgimize sahip çıkıp onu kaybetmemeye meyilli varlıklarız hepsi bu. Ama bir şeylerin gerçekten egodan ötesine geçmediğini gördüğümüzde, mantığımızı devreye sokarsak geçmiş olsun! Bir daha ağzınızla kuş tutsanız bize yaranamazsınız beyler.
Çünkü biz kadınlarda, duyguları bastırıp artık mantık devreye giriyorsa, bu ilişki için bir daha mücadele etmeyeceğimiz anlamına gelir. Zaten hangi kadın sürekli egosunu şişirip karşısına çıkan bir adamı ister ki? Böyle bir adamla bir ilişki nereye kadar gidebilirdi o da kafalarda soru işareti…
Diyeceğim o ki, eğer bir gün gerçek bir egoist, megaloman bir adama denk gelirseniz lütfen onu sevmeyi bırakın. Çünkü bir gün şunu anlayacaksınız. Megaloman bir adamı sevip değer verirken, aslında fark etmeden kendinizi değersizleştirdiğinizi…
Yani temennim inşallah bunu çok geç olmadan anlamanız ve kendi değerinizin farkına varmanız.
Sevgilerimle..




Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi