9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

YAZ AŞKI


Havalar ısınınca sizin de psikolojiniz düzeliyor mu? Benim yaz mevsimi geldiği an psikolojim değişiyor. Kışın o soğuk havasından, iş temposundan ve gerginliğinden kurtulup yaz mevsimine kavuşunca bir sakinleşiyorum.
Yaz aylarının başlaması ve havaların ısınması gerçekten kişiler üzerinde pozitif etki ediyor. Hatta aşkı yaşamaya da daha müsait bir zaman diliminde oluyoruz. Ee aşk bu tabi her an kapıyı çalabilir.
Aşkın yaşı olmadığı gibi mevsimi de olmaz bana kalırsa ama yaz aşklarının kısa süreli olduğu, kışın aşık olunduğunda o ilişkinin ömrünün daha uzun olacağı, yazın ve kışın aşık olmak arasında önemli farklar olduğu toplumda hep tartışılır. Tartışmaları boş verelim biz, yazın yaşanan aşk her zaman bir başkadır.
Eğer siz de yaz aşkınızı bulmak istiyor ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız yazıyı okumaya devam edin..
Gözünüzü Açmanız Lazım: Hangi mekânda ya da nerede olursanız olun ve başınızı kaldırın. Gözünüzü açmazsanız belki de birazdan hayatınızın aşkı yanınızdan geçecek ve fark edemeyeceksiniz. Bu yüzden mutlaka etrafınıza bakın.
İletişim Kurmaya Çalışmalısınız: Birini gördünüz ve bakıştınız. Ancak bu bakışlar sevgili bulma için yetersiz. Bu bakışlardan sonra mutlaka onunla iletişim kurmaya çalışın. Bir merhaba demeniz, güler yüzlü olmanız size aşk kapılarını açabilir.
İletişiminizi Devam Ettirin: İletişim kurduktan sonra mutlaka iletişiminizi devam ettirmeye çalışın. Bir daha ne zaman görüşebileceğinizi mutlaka sorun. Eğer mümkünse onu bir şeyler içmeye ya da yemeye davet edin. Mutlaka devamlılık için işe yarayacaktır.
Bütün Hayatınızı Anlatmayın: İkinci sefer görüşmede hemen kalkıp hayatınızdan bahsetmeyin. Daha çok onun bir şeyler anlatmasını bekleyin ve onu tanımaya çalışın.
Çoğu yaz aşkının kısa ömürlü olduğunu biliriz ama belki de bu yaz aşkınız ömürlük olacaktır kim bilir?




Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi