Odunpazarı Belediyesi tarafından Dünya Temizlik Günü kapsamında çevre temizliği ve farkındalık etkinliği düzenlenecek. 19 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlarla birlikte atık oluşumunun azaltılması ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Etkinliğin adresi Hicri Sezen Meydanı

Dünya Temizlik Günü kapsamında gerçekleştirilecek buluşmanın adresi Odunpazarı Hicri Sezen Meydanı olarak açıklandı. Etkinlik, 19 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak.

“Temiz bir kent için herkesin yapabileceği bir şey var”

Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan çağrıda “Temiz bir kent için herkesin yapabileceği bir şey var” düşüncesinden yola çıkarak temiz bir çevrenin oluşturulmasının ortak sorumluluk olduğu vurgulandı ve vatandaşlar davet edildi.

Odunpazarı Belediyesi Temizliğe Davet Ediyor2

Eskişehir’de Ahilik Haftası’nda anlamlı tören: Yılın ahisi kaftanını giydi
Eskişehir’de Ahilik Haftası’nda anlamlı tören: Yılın ahisi kaftanını giydi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi