EMEK Partisi Eskişehir adaylarını tanıttı

EMEK Partisi Eskişehir adaylarını tanıttı
EMEK Partisi Eskişehir’de, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adaylarını ve belediye meclis üyelerini tanıttı.

Emek Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde aday ve meclis üyesi tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda EMEK Partisi Eskişehir İl Temsilcisi Çağlar Kazak, açılış konuşmasını gerçekleştirerek adayları tanıttı.

“Eskişehir’de Büyükşehir ve Tepebaşı olmak üzere 2 belediye başkan adayımız ve bununla birlikte 10 ilçede ilçe belediye meclis üyesi adaylarımız var” diyen İl Temsilcisi Çağlar Kazak adayları tanıttı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Öge, Tepebaşı Belediyesi Başkan Adayımız Berivan Özkara, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Yasin Okat, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Battal Çetinbaş, Seyitgazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ozan Demir, Mihalgazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Azat Gergin, Çiftler Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali İhsan Gezer, Mahmudiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Kavruk, Günyüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Demirel, Sivrihisar Belediye Meclis Üyesi Adayı Aydoğan Subaşı, Sarıcakaya Belediye Meclis Üyesi Adayı Çetin Başer, İnönü Belediye Meclis Üyesi Adayı Sinan Niron olarak tanıtıldı.

“SEÇENEKSİZ DEĞİLSİNİZ”

Partinin İl Temsilcisi Çağlar Kazak, yaptığı konuşmada, “İktidarı ve burjuva muhalefetiyle kentleri, doğayı ve halkın yaşam alanlarını yağmalanacak birer rant kaynağından ibaret gören, halkın sadece oy deposu olarak görüldüğü, özünde birbirinden farkı bulunmayan belediyecilik anlayışlarına karşı seçeneksiz değiliz demek için emeğin adaylarıyla bugün karşınızdayız. Yerel yönetimlerin ayrımsız tüm işçi ve emekçilerin hizmetlerden, kaynaklardan eşit bir şekilde yararlanmasını sağlaması gerekir. Bunu güvenceye alacak olan da rantçı, taşeroncu, işletmeci belediyecilik değil, emekten yana belediyeciliktir” diye konuştu. (HM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.