Eskişehir’de gergin seçim kutlaması!

Eskişehir’de gergin seçim kutlaması!
Eskişehir’de CHP seçim koordinasyon merkezinde seçimi takip eden CHP’liler ile konvoy yapan AK Partililer arasında arbede yaşandı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP İl Başkanı Recep Taşel kavgayı engellemek istedi.

CHP seçim koordinasyon merkezi önünde seçimi takip eden CHP’liler ile kazanılan seçimi konvoylarla kutlayan AK Partililer arasında gerginlik yaşandı. Araçlardan bayrak sallayarak sloganlar atan AK Partililere tepki gösteren CHP'liler ile AK Partililer arasında karşılıklı sözlü sataşma yaşandı ardından tartışma küfürlü ve taşlı arbedeye dönüştü.

Kavgayı engellemek isteyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Recep Taşel ve CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da kavganın arasında kaldı. Durulmayan kavganın ardından güvenlik güçleri olaya müdahale ederken Çevik Kuvvet de desteğe geldi. Çevik Kuvvet ekipleri tramvay yolu üzerinde gard alarak seçim ofisi ve cadde arasında köprü oluşturdu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha sonra trafik akışını kontrole aldı. CHP’liler caddenin trafiğe kapatılmasını talep etti.

Sinirlenen CHP’lileri sakinleştirmeye çalışan Kazım Kurt, “Bugünden itibaren çalışacağız örgütün örgüt olduğunu anlatacağız. Örgüt yarından itibaren lazım. Çalışmaya başlayalım. Bir dahaki seçimi alırız. Çünkü belli bir yere kadar geldi. Hiç tahriklere kapılmayın. Yarından itibaren herkes Cumhuriyet Halk Partisi’ne sarılacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum