Eskişehir'de 'kilitli parti' krizi

Eskişehir'de 'kilitli parti' krizi
Abdülkadir Göztaş tarafından yapılan açıklamada Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan’ın parti sekreterine partinin pazartesi gününe kadar kapalı olacağını, hiçbir şekilde Tepebaşı ilçe yönetimine kapı açılmayacağını bildirdiğini iddia etti.

Demokrat Parti Eskişehir teşkilatında bayramlaşma krizi yaşandı. Abdülkadir Göztaş tarafından parti önünde yapılan açıklamada İl başkanı Hüseyin Özcan’ın parti sekreterine partinin pazartesi gününe kadar kapalı olacağını, hiçbir şekilde Tepebaşı ilçe yönetimine kapı açılmayacağını bildirdiğini iddia etti.

Göztaş, yaptığı açıklamada, “Ramazan bayramın süresince malumunuz İl Başkanı Hüseyin Özcan beye ulaşamadık. Kendisini hiçbir alanda, hiçbir sahada görmedik. Bayramlaşma programı için de kendisine ulaşmaya çalıştık. Birinci gününe kadar ulaşamadık. Üçüncü günü partililer olarak bir program yaptık. Üçüncü günü geldiğimizde gördüğünüz üzere il ve ilçe başkanımızda kapılar kapalı. Sayın il başkanımız partinin pazartesi gününe kadar kapalı olacağını ve burada bayramlaşma yapılmayacağını söyleyerek sekretere talimat vermiş. Kendisi sürekli tarihi değiştirmiş. En sonunda ikinci günü yapılacağını söylemiş. O da iptal edilmiş. Biz kendisine birinci gününe kadar ulaşmaya çalıştık. Sahada olmayan il başkanı şu an da açılması gereken il binamızı kapattı. Partililere kapadı yani. Partinin sahibi, patronu var mıdır acaba çok merak ediyorum” dedi.

Açıklamanın ardından partililer bayramlaşamadan geri döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.