Eskişehir'de seçimlere günler kala afiş krizi!

Eskişehir'de seçimlere günler kala afiş krizi!
 Muhabir
31 Mart yerel seçimlerine 30 gün kala Eskişehir’de afiş krizi çıktı. Yeniden Refah Partisi Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan, AK Parti ve BBP adaylarının afişlerinin söktüğünü iddia etti.

Yeniden Refah Partisi Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan, tüm zorluklara, tüm yıldırmalara rağmen dağ köyleri dahil Alpu’nun sokaklarını, mahallelerini, köylerini karış karış gezdiklerini söyledi.

Son süreçte diğer adayların kendilerinin afişlerini söktüğünü, yırttığını gördüklerini iler süren Özkan, “Bunların elimizde görüntüleri de mevcut. Seçimler kavga aracı olmasın. Sel gider kumu kalır. Bu seçimde gidecek ama bizler yine akraba olarak komşu olarak kalacağız. Sokakta karşılaştığımız bazı adaylar bizlerden kaçıyor zira hatalarını biliyorlar. Seçimler elbette tartışma alanı elbette eleştiriler yapılacak ama hiçbir zaman üslup ve fiiller yüz yüze bakmayı engelleyecek şekilde olmamalı. Şimdi soruyorum; bu gün bizim yüzümüze bakamayanlar yarın halkın yüzüne nasıl bakacaklar? CHP Adayı Gürbüz Güller beyi, BBP adayı Rafet Demirtaş beyi ve Cumhur İttifak adayı Alparslan Kokulu beyi canlı TV programına davet ediyorum. Hodri meydan” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.