“Klasik siyaset ülkemizi terk ediyor”

“Klasik siyaset ülkemizi terk ediyor”
Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen haftalık basın toplantısında yerel seçim sonuçları ele alındı.

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen haftalık Pazar toplantısında gündem ve yerel seçimler ile ilgili konuşan SP Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, vatandaşın yerel seçimlerde iktidara karşı bir tepki koyduğuna dikkat çekti.

“AKP İKTİDARI İÇİN RÜYA KABUSA DÖNÜŞÜYOR”

Ülkemizde alışılagelmiş siyasetin geride kalmaya başladığını söyleyen Köse, “Her seçimi alırız, hatta ceketimizi koysak bu millet bizden şaşmaz zihniyeti son seçimde iflas etmiştir. Vatandaşımızın büyük bir kısmı artık ekonomi iyi diyemiyor. ‘Çalıyorsa benim paramı çalıyor’ demek yerine birden veya sebepsiz zenginleşenlere tepki göstermeye başladılar. ‘Hizmet yoksa oy da yok’ diyorlar. Vatandaş hizmet bekliyor, sorunlar çözülsün diyor; kendine muhalif olanları terörist, hain gibi nahoş cümlelerle yaftalamayı kabul etmiyor, ay sonunu rahat rahat getirmek istiyor. AKP iktidarı ile birileri için her şey rüya gibi başladı, şimdi kabusa dönüşüyor. Eğer gereken dersler alınmazsa ve ‘durmak yok yola devam’ denirse ülkece karabasan yaşayacağız fakat seçimden sonra gördük ki; bugüne kadar öğrenmiş olduğumuz klişe ve klasik siyaset yavaş yavaş ülkemizi terk ediyor” diye konuştu.

“SORUNLAR DEVAM EDİYORSA KOLTUKTA OTURAN DEĞİŞMELİ”

Köse, “Seçimler bitti artık geçimler ve kronik sorunların çözümüne sıra geldi. Sadece İktidar için değil Belediyelerimiz içinde aynılarını söylüyorum. Yağmur yapar seller akar. Allah'ın afeti karşısında kimse duramaz ama yağmurdan günler sonra bile sokaklarımız göl gibiyse o zaman hizmet yok demektir. Çözüm yok demektir. Trafik hala sorun olarak devam ediyorsa, vatandaş ucuz ekmeğe ve ucuz suya kavuşamıyorsa koltukta oturanların isminin değişmesinden başka bir anlamı yoktur” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.