Nebi Hatipoğlu'ndan Eskişehir basınına akıl almaz vaat

Nebi Hatipoğlu'ndan Eskişehir basınına akıl almaz vaat
AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, basın mensuplarına akıl almaz bir vaatte bulundu.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, 10 Ocak Gazeteciler Günü sebebiyle gazetecilerle bir araya geldi. Nebioğlu’nun düzenlediği etkinliğe basın mensuplarının yanı sıra AK Parti İl ve ilçe başkanları, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez de katıldı.

“ESKİŞEHİR BASINI YALAN HABER YAPMADI”

Etkinlikte konuşan Hatipoğlu, gazeteciler gününü kutlayarak, “Eskişehir’de yerel basın emniyet sibobudur. Siyasete girdikten sonra türbülanslı zamanlarım oldu. Ana basında birçok karalama kampanyalarıyla karşılaştım ama hiçbir yalan haberi yerel gazetelerde görmedik. Yerel gazetelerimiz kendilerine göre haberlerini yaptılar, eleştirdiler ama hiçbir zaman yalan haber yapmadılar. O yüzden Eskişehir’deki yerel basını ilkeli duruşlarından dolayı takdir ediyorum” diye konuştu.

HATİPOĞLU’NDAN YEREL BASINA ŞOK VAAT

Gazetecilere müjdeli bir haberi de olduğunu söyleyen Hatipoğlu, “Seçimleri kazanırsak yerel basına desteklerimiz olacak. Medya sahibiyken, basın mensubu arkadaşlarımızın gelirinin düşüklüğünü gördüm. Eskişehir yerel basınımızın en büyük sorunu budur. Çünkü basının özgür haber yapabilmesi için, gelir de önemlidir. AK Parti belediyeciliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı olursam yerel basına destek vereceğiz.Gazetecilerin ekonomik özgürlüklerine kavuşmaları için Belediye Başkanlığını kazanmam halinde, gazetecilere Belediyenin çeşitli birimlerinde ve komisyonlarında görev vereceğim. Ayrıca tüm gazetecilere belediye şirketlerinden bir asgari ücret de belediye olarak biz vereceğiz ve yerel basınımızı destekleyeceğiz. Basını desteklemek demek, Eskişehir’i desteklemek demektir. Basının güçlü olması, belediyemiz için de çok faydalı olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum