Odunpazarı Belediyesi'nde 31 Mart öncesi son toplantı

Odunpazarı Belediyesi'nde 31 Mart öncesi son toplantı
Odunpazarı Belediyesi’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden önceki son Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda meclis üyelerine plaket takdim edildi.

2019-2024 dönemi Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, yerel seçimlerden önceki son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt öncülüğünde gerçekleşti.

GENÇ: BU BİR VEDA DEĞİL

Gündem dışı söz alan CHP Grup Başkan Vekili Emre Genç, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak daha yaşanabilir bir Odunpazarı için buradaydık. Yeri geldi burada tartıştık ama bunlar şehrimiz için doğru kararların alınması için yapılmış tartışmalardı. Meclis üyelerimizden kırdığımız, üzdüğümüz varsa haklarını helal etsinler. Bu bir veda değil, önümüzde yerel seçimler var. Şuna inanıyorum 2024-2029 yılları arasında sosyal belediyecilik anlayışıyla Cumhuriyet Halk Partisi Başkanıyla beraber devam edeceğiz” diyerek belediye çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ÖZCAN: HEPİNİZE ALLAHAISMARLADIK

AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan ise, “Ben daha önce bu veda konuşmasını yapmıştım ama bizim için önemli bir siyasal tecrübe oldu. Önümüzdeki dönemlerde belki birçok arkadaşımız olmayacak. Burada beraber siyaset yaptık, bazen tansiyon yükseldi, bazen dostluk örnekleri gösterdik ama her zaman nezaketi koruma çabası içinde oldu. Çıkan tartışmalarda özel bir husumetimiz hiçbir zaman olmadı. Ben AK Partili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bir de istenilen evrakları bize zamanında ilettikleri için, halkın taleplerine hızlı cevap verdikleri için Odunpazarı bürokratlarına teşekkür ediyorum. Hepinize Allahaısmarladık, diyorum” şeklinde konuştu.

KURT: DEMOKRASİ UZLAŞARAK TARTIŞMA REJİMİDİR

Son olarak meclis üyelerine veda konuşmasını gerçekleştiren Başkan Kurt, “5 yıl özverili bir şekilde çalıştık. Eskişehir, Odunpazarı için çalışmalarımızı sürdürdük. Doğru bir yöneticilik yapmaya çalıştık. Çalışanlarımızın tümü bu konuda bize destek oldu, teşekkür ediyorum. Demokrasi uzlaşarak tartışma rejimidir. Biz bunu Odunpazarı meclisinde 5 yıl boyunca uyguladığımızı düşünüyorum. Ufak sıkıntılar olsa da barış içinde meclis toplantılarımızı sürdürdük. Helalleşmek iyidir. Biz burada bir kusur işlediysek af ola. Birbirimizden 5 yıl boyunca kötü laf söylemedik, olumsuz davranışta bulunmadık ama ona rağmen hak geçtiyse hakkınızı helal edin. Seçim sonuçları ne olursa olsun yeni arkadaşlarımızla da çalışmak isteriz, bu demokrasinin bir sonucudur. Biz 5 yılda bir olan yerel seçimlerin bir yenisini 31 Mart’ta gerçekleştireceğiz. Eskişehir halkı doğru kararı verecektir, tüm partilere başarılar diliyorum. Demokratik, uygar bir şekilde 31 Mart’ın geçmesini diliyorum. Allahaısmarladık diyorum” sözlerine yer verdi.

MECLİS ÜYELERİNE PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardında Başkan Kurt, “Odunpazarı tarihine, şehre 5 yıl hizmet etmek kolay değildir. elinize sağlık teşekkür ederim” diyerek meclis üyelerine 5 yıllık süreçteki emek ve katkılarından dolayı “Teşekkür” plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.