“Umutsuzluğa kapılmayın”

“Umutsuzluğa kapılmayın”
14 Mayıs’ta kazananı olmayan seçimde, devletin tüm güçlerini kullanmasına karşın kaybedenin AKP ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, vatandaşların asla umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini vurguladı.

Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanan tüm seçmenlere, sandık kurullarında görev yapanlara, müşahitlere, okul sorumlularına, her bir okulda görev yapan Eskişehir Barosu’nun avukatlarına, verilerin girişini sağlayan bilgi işlem görevlilerine, il, ilçe seçim kurullarında görev yapan memurlara, seçim güvenliği için görevli tüm güvenlik güçlerine teşekkürlerini iletti.

Süllü, ayrıca, Eskişehirli hemşerilerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olması ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde vermiş olduğu destekten dolayı millet ittifakı adına özellikle teşekkür ettiğini belirtti.

14 Mayıs’ta kazananı olmayan seçimde, devletin tüm güçlerini kullanmasına karşın kaybedenin AKP ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Süllü, vatandaşların asla umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini vurguladı.

“Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi ve tek önderimiz Mustafa Kemal’in bir sözünü hatırlatmak isterim. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik. Vatandaşlarımızın umudunu yitirmesine de asla izin vermeyeceğiz “ diyen Süllü, umutsuzluğa asla yer olmadığını; yepyeni bir maçın başladığını söyledi.

21 yıldır AKP iktidarı tarafından umudu çalınan vatandaşların tek ümidinin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olduğunu bildiklerini dile getiren Süllü, seçim sonuçlarının AKP’nin yalanları ile halkı kandıramadığının göstergesi olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum