1. Eti Basketbol Şenliği

1. Eti Basketbol Şenliği
1.Eti Basketbol şenliği dün yapılan gösteri niteliği taşıyan yarışmalar ile start aldı. Gençlik spor il müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Eti’nin sponsorluğunda organize ettiği basketbol şenliği dün Atatürk...

1.Eti Basketbol şenliği dün yapılan gösteri niteliği taşıyan yarışmalar ile start aldı. Gençlik spor il müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Eti'nin sponsorluğunda organize ettiği basketbol şenliği dün Atatürk spor salonunda başladı.
12 okuldan erkeklerde 10, bayanlarda ise 7 ekip şenlikte mücadele edecek. 97-98 doğumlular, yani önümüzdeki sezon ilköğretim okulları arası minikler basketbol il birinciliğinde mücadele edecek okul takımlarının mücadele ettiği ve bir anlamda hazırlık turnuvası olan bu şenlik hakkında bilgi aldığımız basketbol il temsilcisi Servet Aksoy" Başta Milli Eğitim müdürlüğü, Gençlik spor ve il müdürlüğü ve Eti firmasına çok teşekkür ediyorum. Yaz spor okulları öncesi öğrencileri basketbola çekmek için organize ettiğimiz ve bir anlamda önümüzdeki sezon için hazırlık niteliği taşıyan bu şenliğin çok güzel geçeceğine inanıyorum. Müsabakalar 4 gün geçecek. Amacımız okullarımızın şimdiden hazırlıklara şimdiden başlamasını sağlamak ve bununla birlikte önümüzdeki sezon kaliteyi yukarı çekmek. Herkesi şenliğimize bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.