2. Amatör Küme heyecanı başladı

2. Amatör Küme heyecanı başladı
 Muhabir
Eskişehir'de 2. Amatör Küme’de çift devre lig usulüne göre oynanacak grup maçlarında birinci olanlar direkt olarak 1. Amatör Küme'ye yükselecek.

2. Amatör Küme’de 2023-2024 sezonu bu hafta sonu başladı.18 takımın 3 grupta yer alacağı ve çift devreli lig usulü oynanacak olan 2. Amatör Küme'de gruplarında 1. sırada yer alan takımlar direkt, ikinci olanlar ise kendi arasında 3 takım tek devreli lig usulü Play-Off oynayacak ve burada da birinci olan takım şampiyon olacak.

Eskişehir'de hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başlayan 2. Amatör Küme'de nefes kesecek olan şampiyonluk yarışlarında bol gollü maçlar oynanıyor. Cumartesi günü oynanan sezonun açılış karşılaşmasında Sultanderespor dişli rakibi Örnekspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Oynanan bir başka karşılaşmada ise Emekspor ile Kırkaspor karşı karşıya geldi. Gol yağmurunun yaşandığı karşılaşmada Kırkaspor 2-0 geriye düşmesine rağmen rakibi Emekspor’u 5-3’lük skorla mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan bir başka ekip oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.