2. Amatör Kümede play-off'çular belirlendi

2. Amatör Kümede play-off’çular belirlendi
2. Amatör kümede (A) grubu dışındaki play-off oynayacak takımlar belirlendi.Buna göre B grubunda lider Kurtuluş ile Mahmudiye, C grubunda lider Emek ile Mihalgazi ve D grubunda lider Bağlar ile Oklubalı takımları play-off’da mücadele...

2. Amatör kümede (A) grubu dışındaki play-off oynayacak takımlar belirlendi.
Buna göre B grubunda lider Kurtuluş ile Mahmudiye, C grubunda lider Emek ile Mihalgazi ve D grubunda lider Bağlar ile Oklubalı takımları play-off'da mücadele etmeye hak kazandılar.
Ligin son haftasında D grubunda play-off'u oynayacak takımı belirleyecek karşılaşmada Oklubalı Çamlıca engelini 2-1 ile geçerek adını play-off'a yazdırırken, B grubunda lider Kurtuluş Mahmudiye deplasmanında tekg olle üç puanı alırken, yenilmezlik ünvanını da kaybetmedi. Mahmudiye bu yenilgiye rağmen daha önceki haftalar ikincilikteki yerini garantilediğinden dolayı bu yenilgi sıralamayı etkilemedi. A Grubunda ise mücadele sürüyor. Lider Sivrihisar bu haftaki Erenköy engelini üç golle geçerken, takipçisi altay ise İnönü deplasmanında aldığı üç puanla yarıştan kopmadığını ispatladı. Play-Off karşılaşmaları sonunda iki takım 1. kümeye yükselirken, diğer takımlar ise gelecek sezona bırakacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.