2 Eylül Gemlik ile oynayacak

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren 2 Eylül Spor Kulübü dünü çift antrenman ile geçirirken, form tutmaya devam ediyor. Antrenör Oktay Arıkan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Sarı Siyahlılar oynadıkları hazırlık maçlarıyla da kendilerini deniyorlar. Sezon öncesi form tutmak ve hazır olmak isteyen 2 Eylül Spor Kulübünde çalışmalar sürüyor.
EN CİDDİ SINAV
Sarı Siyahlılar Cumartesi günü ise beşinci hazırlık mücadelesinde Bölgesel Amatör Ligde yeni sezon öncesi ciddi yatırımlar yapan Gemlikspor ile Gemlik’te özel maçta karşılaşacak. İlker Ataseven ve İbrahim Zeytin gibi tecrübeli oyuncuları bulunan Gemlikspor karşısında ciddi sınava çıkacak olan temsilcimiz bu maçta kendini sınayacak.
İYİ OLACAK
2 Eylül Spor Kulübü Teknik Direktörü Oktay Arıkan “Sezon öncesinde oynadığımız özel maçlarda eksiklerimizi gör fırsatını yakalıyoruz. Cumartesi günü de Gemlikspor ile oynayacağımız maç bizim içim lig öncesi ciddi bir sınav olacak. Burada oyuncularımızın son durumlarını görme şansımız olacak” dedi.