2 Eylül Spor Kulübü kendini yeniliyor: 3 oyuncu ile prensip anlaşması...
Yayınlanma:

Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir temsilcisi 2 Eylül Spor Kulübü Bedirhan Akçay, Burak Oran ve Ertuğrul Kıraç ile prensip anlaşmasına vardı.
Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir temsilcisi 2 Eylül Spor Kulübü’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı Siyahlılar iç transferde atılan imzaların ardından kadronun iskeletinde büyük bir değişime gideceğinin sinyallerini vermişti.
2 Eylül Spor Kulübü kendini yeniliyor
Bu sezon deyim yerindeyse kabuk değiştirecek 2 Eylülspor eski Eskişehirsporlu Bedirhan Akçay’ın yanı sıra Şekerspor altyapısından yetişen ve Yunusemrespor ile yıldızı parladıktan sonra Keşan, Yunus Emre Belediye, Bayburt Belediye ve Doğubayazıt formalarını giyen 2002 doğumlu Burak Oranla anlaştı. Temsilcimiz yine 2002 doğumlu Ünye, Çifteler, Yeşilova ve Batlama ekiplerinin formalarını giyen Ertuğrul Kıraç ile de her konuda anlaştı. 3 oyuncunun sarı siyahlı ekibe imza atması bekleniyor.
Spor