2 Eylül’de şampiyonluk yemeği

2 Eylül’de şampiyonluk yemeği
 Muhabir
Süper Amatör Küme şampiyonu 2 Eylülspor, Çarşamba akşamı Hasanbey Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Süper Amatör Küme’nin normal sezonunda B Grubu’nda mücadele eden 2 Eylülspor, 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 32 puan toplamış, sezonu namağlup zirvede bitirerek Play-Off oynamaya hak kazanmıştı.

Play-Off’larda ise Çiftelerspor, Alpagut Sümerspor, Kırka Boraksspor, Sivrihisarspor, Beylikovaspor, Sağlıkspor ve Osmangazi Üniversitesi ile mücadele eden 2 Eylülspor, 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namağlup bir şekilde şampiyon oldu.

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig’den çıkamadığı için statü gereği Demirspor ve Yunusemrespor düşecek ve Süper Amatör Küme şampiyonu 2 Eylülspor, 2024-2025 sezonunda Eskişehirspor ile birlikte BAL’da mücadele edecek.

Şampiyon ekip, Çarşamba akşamı Hasanbey Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu organizasyonda 2 Eylülspor ailesi namağlup bir şekilde hedeflerine ulaşmayı kutladı.

AİLE ORTAMI OLUŞTU

Düzenlenen şampiyonluk yemeğine 2 Eylülspor Başkanı Safa Üstünbaş, yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve ailelerin yanı sıra, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Saha Komiserleri Başkanı Varol Ümit Uludağ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Fatih Pazı, İl Hakem Kurulu Başkanı İlhami Can, Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer ve spor camiasından isimler katıldı.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 2 Eylülspor’da Başkan Safa Üstünbaş yaptığı konuşmada, Antrenör Oktay Arıkan, teknik ekip ve futbolcuları kutlayarak, sezon boyunca büyük emekler verip kulübü şampiyonluğa taşıyan, yanlarında olan herkese teşekkür etti. Antrenör Arıkan ise başarılı bir sezonun sonunda şampiyonluğa ulaştıkları için mutluluğunu dile getirirken talebelerini tebrik etmeyi ihmal etmedi. Düzenlenen yemek hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.