3 futbolcu imzaladı

3 futbolcu imzaladı
Eskişehirspor dış transferde ilk imzaları attırdı. Maliye bakanı Unakıtan’ın desteği ile alınan Serdar, Ömer ve Evren dün imzayı atarak Eskişehirspor’lu oldu.Eskişehirspor’un transfer listesinde yen alan genç futbolcular...

Eskişehirspor dış transferde ilk imzaları attırdı. Maliye bakanı Unakıtan'ın desteği ile alınan Serdar, Ömer ve Evren dün imzayı atarak Eskişehirspor'lu oldu.
Eskişehirspor'un transfer listesinde yen alan genç futbolcular Gaziantep BŞ Belediyesinin golcü futbolcusu Serdar, forvet elemanı Ömer ile Mardinspor'un orta saha elemanı Evren dün Eskişehir'e gelerek sözleşmelirini imzaladı.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ında katıldığı imza töreninde üç futbolcu Eskişehirspor forması giydi. " Başarı için Eskişehirspor'a geldiklerini" belirten Serdar, Ömer ve Evren'in kaç yıllık imza attıkları ise açıklanmadı.
Üç futbolcunun bonservislerini maliye Bakanı Kemal Unakıtan Gaziantep ve Mardin 'nin AKP'li Belediye başkanları ile hallettiği belirtilirken bakan Unakıtan " Yönetim futbolcuların iyi olduğunu söyledi.
Bende devreye girerek Eskişehir'e getirdim. Bundan sonrada yapılacak transferlerde üzerime düşeni yapacağım"dedi.
Başkan Hatipoğlu ise " Şampiyonluk ve güçlü bir takım için altı futbolcuya ihtiyacımız var." dedi.
Eskişehirspor dış transferde temaslarını önümüzdeki günlerde de sıkı şekilde sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.