3 takım 1. kalite şampiyon oldu

3 takım 1. kalite şampiyon oldu
2. Amatör Küme’de normal sezon oynanan son hafta maçlarıyla birlikte tamamlanırken, gruplarını zirvede tamamlayan Emekspor, Tepebaşı Batıkentspor ve Okulubalıspor şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Son hafta karşılaşmalarında 44 kez fileler havalanırken A Grubu’nda lider Emekspor, Meşelikspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen puanını 25’ye yükselerek şampiyonluğa ulaştı. B Grubunda ise lider Tepebaşı Batıkentspor, Çamlıcaspor’’a 2-0 yenilmesine rağmen rakibi önünde averajla mutlu sona ulaştı. C Grubu’nda haftalar önce şampiyonluğuna ilan eden Oklubalıspor da son hafta maçında Şirintepespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelelerin ardından ise düzenlenen törenle Emekspor, Tepebaşı Batıkentspor ve Okulubalıspor şampiyonluk kupalarını aldılar. Öte yandan gruplarını ikinci sırada tamamlayan Kırkaspor, Çamlıcaspor ve Kırmızıtoprakspor ise tek devre lig usulüne göre play-off oynamaya hak kazandılar.

Play-Off ilk maçı 26 Mayıs Pazar günü 18.00'de Kırmızı Toprak ile Kırkaspor, 2. maç 29 Mayıs Çarşamba saat 18.00'de Çamlıca ile Kırmızı Toprak arasında oynanacak. Her iki müsabakada Üniversite Evleri sahasında...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.