30 Ağustos ve Yenikent şampiyon

30 Ağustos ve Yenikent şampiyon
İlköğretim okulları arası minikler hentbol il birinciliği müsabakaları dün oynanan karşılaşmalar ile sona ererken, bayanlarda 30 Ağustos, erkeklerde ise Yenikent İlköğretim okulları şampiyonluğu kazanan takımlar oldular....

İlköğretim okulları arası minikler hentbol il birinciliği müsabakaları dün oynanan karşılaşmalar ile sona ererken, bayanlarda 30 Ağustos, erkeklerde ise Yenikent İlköğretim okulları şampiyonluğu kazanan takımlar oldular. Porsuk spor salonunda oynanan karşılaşmalarda Plevne Yenikent'i 5-2 yenerek bayanlarda, Özel Ümit ise İ.Karaoğlanoğlu'nu yenerek erkeklerde üçüncülüğü elde etti.
Bu karşılaşmaların ardından oynanan maçlarda ise bayanlar finalinde Dumlupınar ile 30 Ağustos karşı karşıya geldi. Son saniyeye kadar müthiş heyecanın yaşandığı karşılaşmada 30 Ağustos rakibini 7-6 yenerek ilk şampiyon olan okul oldu. Erkeklerde oynanan final maçında ise Yenikent ile Cengiz Topel karşı karşıya gelirken, karşılaşmadan gülerek ayrılan taraf 7-3'lük skorla Yenikent ekibi oldu.
Bu sonuçların ardından şampiyonluğu bayanlarda elde eden 30 Ağustos ile yine erkeklerde şampiyon olan Yenikent ilköğretim okulları ilimizi Türkiye şampiyonası grup elemelerinde temsil etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.