8 TAKIM VİZE ALDI

8 TAKIM VİZE ALDI
Kurumlar arası Büyük Atatürk Kupası’nda dün akşam oynanan karşılaşmalar ile grup maçları tamamlanırken, 8 takım çeyrek finale adını yazdırdı.Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi halı sahasında oynanan karşılaşmalarda...

Kurumlar arası Büyük Atatürk Kupası'nda dün akşam oynanan karşılaşmalar ile grup maçları tamamlanırken, 8 takım çeyrek finale adını yazdırdı.
Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi halı sahasında oynanan karşılaşmalarda Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Milli Eğitim'i, Osmangazi Üniversitesi Valilik'i, 1.Hava Kuvvet Komutanlığı Kapalı Ceza İnfaz'ı Emniyet Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesini yenerek günü galibiyet ile kapatan ekipler oldular.
Bu sonuçların ardından 1.Hava Kuvvet Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Eğitim Spor, Tülomsaş, Ağız ve Diş Sağlığı, Osmangazi Üniversitesi ve Valilik adını çeyrek finale yazdıran ekipler oldular.
Çeyrek final maçları ise bu akşam oynanacak 1.Hava Kuvvet Komutanlığı-Valilik maçı ile başlayacak. Galip gelecek takım adını yarı finale yazdıracak. Turnuva 26 Mayıs'ta oynanacak final müsabakaları ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.