Ahmet Sezer Ortaokulu’nda hedefler büyük

Ahmet Sezer Ortaokulu’nda hedefler büyük
 Muhabir
"M.E.M. Okul Sporları, Küçükler Basketbol İl Birinciliği" 26 Şubat tarihinde oynanan final müsabakaları ile sona erdi. Ahmet Sezer Ortaokulu ile Özel Çağdaş Koleji finalde karşı karşıya geldi.

Maçın ilk çeyreğinde üstünlük kuran ve sonuna kadar bırakmayan Ahmet Sezer Ortaokulu kızları sahadan 61-55 galip ayrıldı ve Eskişehir Şampiyonu oldu. Turnuvada üçüncülüğü Bahçeşehir Koleji alırken; Yeni Yol Okulları organizasyonu dördüncü sırada tamamladı. Basketbol ekolü özel okullar arasından sivrilip, namağlup şampiyon olan Ahmet Sezer kızları, tören sonunda okullarına giderek kupayı müdürlerine armağan ettiler.

Takım antrenörü Ufuk Varnalı; "Kalabalık bir antrenör ekibiyle iki yıldır gece gündüz bu takım üzerinde çalışıyoruz. Çocuklarımız bir yaş küçük mücadele etmelerine rağmen bizi yanıltmadılar. Önümüzdeki sene de aynı kategoride aynı takımla sahada olacağız. Bu yıl Türkiye yarı finallerine kadar ulaşıp hem tecrübe edinmek hem de ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bir sonraki yıl ise Türkiye Şampiyonasında kürsü hedefliyoruz. Bize güvenen ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen okul müdürümüz Kutlay Yılmaz'a, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emrah Onuksoy'a, velilerimize ve antrenör ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.