AKADEMİ LİGİ'NDE HEYECAN BİTTİ

AKADEMİ LİGİ’NDE HEYECAN BİTTİ
Akademi Ligi’nde 2014-15 sezonu bitti. Temsilcilerimiz sezonun son maçını Torku Konya ile oynadı. Oynanan dört karşılaşmada Eskişehirspor alt yapı takımları üç galibiyet, bir yenilgi elde etti.Sezonu iyi kapattılar Akademi Gelişim...

Akademi Ligi'nde 2014-15 sezonu bitti. Temsilcilerimiz sezonun son maçını Torku Konya ile oynadı. Oynanan dört karşılaşmada Eskişehirspor alt yapı takımları üç galibiyet, bir yenilgi elde etti.

Sezonu iyi kapattılar
Akademi Gelişim Ligleri'nde 2014-15 sezonun grup maçları sona erdi. Temsilcimiz Eskişehirspor, sezonu Torku Konya ile oynadığı maçlarla kapattı. Son haftada Eskişehir'de oynanan karşılaşmalarda temsilcilerimiz rakiplerini yendi. U-14 ekibimiz 3-0, U-17 temsilcimizde sahadan 6-0 galip ayrılmasını bilerek sezonu üç puanla kapattı.
Konya ile karşılaştılar
Temsilcilerimiz deplasmanda bir galibiyet bir mağlubiyet aldı. U-15, 3-1 j-kazanırken, U-16 rakibine 2-1 mağlup oldu. Takımlarımız üç devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda derece elde edemediği için final maçlarına yükselmeyi başarmadı. Temsilcilerimiz sezonun bitmesine rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürecek.
Üç devreli lig
Eskişehirspor U-14 takımı oynadığı 27maçta 14 galibiyet, 9 beraberlik 4 mağlubiyet alarak sezonu 51 puanla üçüncü sırada bitirdi. Es-Es U-15, 27 karşılaşmada 16 galibiyet, beş beraberlik ve altı yenilgiyle grubunu 53 puanla üçüncü sırada noktaladı. Siyah-Kırmızılı U-16 ekibimiz de 12 galibiyet, beş beraberlik ve 10 mağlubiyetle 41 puanla kendine dördüncü sırada yer bildi. Es-Es U-17 takımı da 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 yenilgiyle 40 puanla dördüncü sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.