Alt Yapı Derneğinden Büyüksarı'ya teşekkür

Alt Yapı Derneğinden Büyüksarı’ya teşekkür
Eskişehir alt yapı derneği başkanı Celal Arabacı ve yöneticiler ESDER Ankara şubesi başkanı Oral Büyüksarı’ ya teşekkür etti.Geçtiğimiz günlerde İstanbul Riva ‘da yapılan U18 milli takım kampına çağrılan Çağrı ve...

Eskişehir alt yapı derneği başkanı Celal Arabacı ve yöneticiler ESDER Ankara şubesi başkanı Oral Büyüksarı' ya teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Riva 'da yapılan U18 milli takım kampına çağrılan Çağrı ve Uğur' un İstanbul'da karşılanmasından kampa teslim edilinceye kadar ilgilemesini ve misafir edilmesini sağlayan ESDER Ankara Şubesi başkanı Oral Büyüksarı ilimize gelerek Cumartesi günü Eskişehirspor- Renault maçını izledi.
Devre arasında Alt yapı derneği başkanı Celal Arabacı ve yöneticiler, ESDER Şube başkanı Oral Büyüksarı' ya teşekkür ederek Alt Yapı' nın flamasını hediye etti. Başkan Arabacı " Gençlerimize sahip çıkan sayın Büyüksarı' ya ne kadar teşekkür etsek azdır" derken ESDER Başkanı Büyüksarı " Bizim üzerimize düşeni yapıyoruz. Asıl yükü çeken sizlersiniz. Bizimde bir nebze tuzumuz bulunduysa ne mutlu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.