AMATÖR HAFTA DA ÖDÜL YAĞDI

AMATÖR HAFTA DA ÖDÜL YAĞDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası’ etkinliklerinde dün ödül töreni yapıldı.Atatürk...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası’ etkinliklerinde dün ödül töreni yapıldı.


Atatürk spor salonunda törende ASKF Başkanı Sadri Atam spor il müdürü Hüseyin Aksoy


ve Vali özdemir çakacak amatör hafta ile ilgili birer konuşma yaptı.


öDALLER DAĞITILDI


öncelikle 2017 yılında ilimizi Uluslar arası müsabakalarda başarıyla temsil eden sporculara özel ödül verildi.


Taekvonda da Gülsene Kuyulu, Dilara Kartal,  İşitme Engelli karateci Gamze Keresteci, Atletizm’de Alperen Karahan, İşitme Engelli Taekvvondocu Elif Yenigün, Görme Engelli Atlet Baüşra nur Tırıklı, Kıck Boksda Seda Duygu Aygün, Fecran Göbekli, Atıcılıkda Sevda öztürk,  Bilek Güreşinde Hasan Karay, ümran Keser, Sude Gün, Gülistan Memiş, Arzu Kuşlar, Şener Arslan,  Bedensel Engelli Bilek Güreşinde Egemen çetin, Murat Cırık, Olcay Avşar, Karate de Deniz Gençyılmaz, Berna Uzel, Hilal Şentürk, Cıdam Levent, Aydil Levent, Ceren SandıkçıSinem Sandıkçı, Muay Thai de Songül Küçüktaş, Badminton da Ayşegül Yemişen, Görme Engelli judo Mesme Taşbağ ve Atletizm okul sporlarında Münevver Hancı ödül aldı. ödülleri Eskişehir Valisi özdemir çakacak takdim etti.


Ayrıca Eskişehir gerek kulüp, gerekse okul sporlarında başarıyla temsil edenlerde ödüle layık görüldü. Spor Kulüplerine ve Okul Faaliyetlerine katılan Okullara malzeme yardımı ile tören son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.