Amatörde dertler dinlendi

Amatörde dertler dinlendi
Eskişehir Amatör Futbolcular Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve bilgi toplantısında amatörlerin dertleri dinlendi.Harb-İş Sendikasında yapılan toplantıya katılım büyük olurken açılış konuşmasını Harb-İşspor...

Eskişehir Amatör Futbolcular Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve bilgi toplantısında amatörlerin dertleri dinlendi.
Harb-İş Sendikasında yapılan toplantıya katılım büyük olurken açılış konuşmasını Harb-İşspor Kulüp Başkanı Mehmet Akdoğan yaptı.
Daha sonra Eskişehir Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Vahap Özbayer yaptığı konuşmada "Amatör kulüpler köreliyor. Gerçekten çok üzgünüm. Biz kurduğumuz yeni dernekte amatörlerin sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bu derneği yeni kurmamıza rağmen bayağı bir yol katettik. Sorunlar hakkında sebeplerini bulmaya çalışacağız" dedi.
Daha sonra Eskişehir Amatör Futbolcular Derneği Genel Koordinatörü Kaya Bilge kurulan dernek hakkında bilgi verdi.
Bilge "28 günlük bir dernek olmamıza rağmen en önemli sorun olan amatörlerin sağlık sorununu hallettik. Bu konuda bize destek olan İl Sağlık Müdürümüz Seracettin Çom ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu konuda Sağlık İl Müdürlüğünde Sadri Atam kardeşimiz görevlendirildi. Her türlü sporcu sakatlanmalarında bütün kulüpler kendisini arayıp istediği yerde muayene olacak. Ayrıca sağlık raporu konusunda da il sağlık müdürlüğünden tam destek alıyoruz. Diğer ikinci konu ise spor ayakkabısı. Bu konuda bir kampanya düzenledik. Odunpazarı Belediye Başkanımız Burhan Sakallı 250, Eskişehirspor eski başkanlarından Ali Çelikoğlu 100, Halil Ünal 50, Nihat Çuhadar 50 ve Oğuz Güçlü 50 ayakkabı ile bize destekte bulundu. Ayrıca Tepebaşı Belediye Başkanı da yine 100 ayakkabı sözünü verdi" diye konuştu.
Ardından Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı İsmet Ertuğrul yaptığı konuşmada yeni dernekle birlikte çalıştıklarını ve bu derneğe de her konuda destek olduklarını vurguladı.
Konuşmaların ardından amatör kulüp temsilcileri sorunlarını yetkililere iletti. Bazı kulüpler antrenman yapacak saha bulamadıklarını dile getirirken ilçe takım temsilcileri de şikayetlerini bildirdi.
Vişnelikspor Kulübü Başkanı Ömer Altan da futbol sahalarının birinden oda istediklerini ve bu odayı kendileri düzenleyerek amatör kulüp takımlarının kullanmasını sağlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.