ANADOLU ALTYAPI DA GURURLU

ANADOLU ALTYAPI DA GURURLU
Alt yapıyı sağlama alan Anadolu Üniversitesi başarıdan başarıya koşuyor. Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, bu yıl yapılan basketbol, voleybol ve hentbol il birinciliklerine damga vurdu. Anadolu Üniversitesi, genç...

Alt yapıyı sağlama alan Anadolu Üniversitesi başarıdan başarıya koşuyor. Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, bu yıl yapılan basketbol, voleybol ve hentbol il birinciliklerine damga vurdu. Anadolu Üniversitesi, genç erkekler basketbol, voleybolda bayanlarda ve erkeklerde, hentbol de yine bayanlarda ve erkeklerde Eskişehir birincisi olarak kupaları müzelere götürdüler. Dün Anadolu Üniversitesi Spor Salonunda Kulüp Başkanı Prof. Dr. Güven Sevil, kulüp yöneticilerinden Ahmet Aybulus ve Muzaffer Öğütveren, geniş çaplı basın toplantısı düzenleyerek faaliyetleri anlattı.
Sağlık ve Spor Kültür Daire Başkanı Ahmet Aybulus, Anadolu Üniversitesi'nin her zaman spor faaliyetleri içinde yer alacağını belirterek,"Üniversiteler arası müsabakalar ve fakülteler arası spor şenliklerinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye'de spor branşları bakımından 9. sırada yer alıyoruz. Çeşitli branşlar da 331 sporcumuz bulunuyor. Bahar şenliklerinde ise 1080 sporcu yer alıyor."dedi. Başkan Prof Dr. Güven Sevil ise Rektör Davut Aydın'ın spora gerekli desteği vereceğini belirterek,"Kulüp faaliyetlerinde daha iyi yere geleceğiz. Hedefimiz sadece başarı değil, Eskişehir sporuna katkı sağlamak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.