ATAYURTLU ATLETLERİN BÜYÜK BAŞARISI

ATAYURTLU ATLETLERİN BÜYÜK BAŞARISI
Genç Kızlarda Atayurtlu sporcu Pınar Demirtaş, Atayurt formasıyla kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Genç erkeklerde ise Atayurtlu sporcu Ramazan Barbaros Türkiye İkinciliğini elde etti....


Genç Kızlarda Atayurtlu sporcu Pınar Demirtaş, Atayurt formasıyla kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Genç erkeklerde ise Atayurtlu sporcu Ramazan Barbaros Türkiye İkinciliğini elde etti.

Diyarbakır'da gerçekleşen Liseli Gençler Atletizm Kros Türkiye Finallerinde Atayurtlu sporcular yine şampiyonlukla döndü. Ocak ayı içerisinde Atayurt sponsorluğunda gerçekleştirilen il birinciliğinde aldıkları şampiyonlukla ilimizi yarı final gruplarında temsil etme hakkı kazanan Atayurtlu sporcular; antrenörleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri Seçkin Yaman ve Müdür Yardımcıları Tayfun İnan yönetiminde geçirdikleri yoğun bir antrenman programı sonrasında, yarı final yarışları için Muğla'ya gittiler. Genç kızlarda takım halinde Şampiyon olan Atayurt Genç Kız Atletizm takımı ayrıca ferdi kızlarda da Şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Genç erkeklerde Atayurt'un rekortmen sporcusu Ramazan Barbaros, Atayurt formasıyla kazandığı şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyerek, yarışı en ön sırada bitirdi ve Şampiyon oldu.
Gözlerini Mart ayında Diyarbakır'da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine diken Atayurtlu sporcular, final yarışlarında da birinciliği kimseye kaptırmadı. Genç Kızlarda Atayurtlu sporcu Pınar Demirtaş, Atayurt formasıyla kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Genç erkeklerde ise Atayurtlu sporcu Ramazan Barbaros, Türkiye İkinciliğini elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.