BAL'DA SON 2 HAFTA

BAL’DA SON 2 HAFTA
Bölgesel Amatör Ligi’de ekiplerimiz Demirspor ile Sağlıkspor artık formalite maçlarına çıkıyor. Geride kalan haftada Sağlıkspor evinde Bolu Kıbrıscıkspor’u 3-0’lık skorla yenerken, Demirspor ise lider Düzce deplasmanından...

Bölgesel Amatör Ligi'de ekiplerimiz Demirspor ile Sağlıkspor artık formalite maçlarına çıkıyor. Geride kalan haftada Sağlıkspor evinde Bolu Kıbrıscıkspor'u 3-0'lık skorla yenerken, Demirspor ise lider Düzce deplasmanından 2-1'lik yenilgi ile dönmüştü.
Bölgesel Amatör Lig'de son haftalarda oynadığı başarılı futboluyla ligde kalmayı garantileyen Sağlıkspor, artık baraj maçını dünüşüyor.
Süper Amatör Lig şampiyonluğunu bitime 2 hafta kala ilan eden Yunusemrespor ile baraj maçına çıkacak olan Kırmızı Beyazlılar, rakibi önünde kazanıp gelecek sezonda yine BAL'da mücadele etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan Sağlıkspor ligde kalan son iki maçını nda ise Karasuspor ve Çıksalınspor ile mücadele edecek.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen yine son haftalarda yaptığı puan kayıpları ile zirvenin gerisinde kalan Demirspor, kalan son iki haftadaki maçlarını kayıpsız gereçek sezonu moralli kapamayı hedefliyor. Kırmızı Lacivertliler bu hafta Kıbrıscıkspor deplasmanında mücadele ederken, sezonu ise evinde oynayacağı Dikilitaş maçı ile tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.