Başkan Koca: Es-Es'in geleceğini karartmadık

Başkan Koca: Es-Es'in geleceğini karartmadık
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca “Görev süremizde Eskişehirspor’un geleceği karartılmamıştır. Ancak bizim dönemimizde Es-Es’in geleceği karartılmamıştır” dedi.

Karadeniz Ereğli maçının ardından Genel kurul kararı alan Eskişehirspor’da başkan Erkan Koca paylaşımlarda bulundu. Koca öncelikle Trabzonspor dosyasının kapanması, yapılan alt yapı tesisleri ve forma reklam sponsorlukları hakkında sezon boyunca kendilerini destek verenler ile birlikte Odunpazarı Belediyesi, Büyükşehir ve Tepebaşı Belediye başkanlarına da teşekkür paylaşımlarında bulundu.

“GELECEĞİ KARARTILMIŞTIR”

Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Eskişehirspor kulübümüzün kalıcı gelirlere ihtiyacı vardır fakat geçmiş dönemlerde tesislerimizin önündeki petrol istasyonu 2032 yılına kadar verilmiş, Bilboardlar 8 yılına verilmiş, hem petrol istasyonundan hem de bilboardlardan kulübe milyonlarca para girmiş o zaman gün kurtarılmış fakat Eskişehirspor’un geleceği karartılmıştır.

“YÜK KALMIŞTIR”

Milyonlarca borçlanma yüzlerce borç dosyası kulübümüzün üzerine yük kalmıştır. Bu yapılanlar şehirde kulübe karşı güvensizlik oluşmuş gelecek olan kalıcı gelirlerin önünde kapatılmış olmuştur. Bizlere gelen teklifler sonucunda sezon bütçemizin yarısını karşılamasına rağmen teklif kabul edilmemiş,Yönetim Kurulumuz ve tribünün önde gelen isimleriyle birlikte gece gündüz çalışmalar yapılarak sezon bütçesinde hedeflediğimiz noktaya gelmişizdir. Görev Süremizde Eskişehirspor’un geleceği karartılmamıştır.

“ÇABALADIK VE ÇALIŞTIK”

Çoğu kişi çok bilmiyor olabilir bizlerde bal liginin bu kadar zorlu olabileceğini peşinatların çok yüksek ve tek seferde masada ödemelerin yapılacağını daha sonrasında primlerin çok önemli ve yüksek olduğunu lige başlarken ve başladıktan sonra öğrenmiş olduk.

Çok şükür şampiyonluk hedefi koyduktan sonra tüm primleri zamanında ödedik peşinatların bir çoğunu da kapattık, Şampiyonluk kovalayabilecek bir takımın bütçesini oluşturmak için çok çabaladık ve çalıştık.

“BELEDİYE TAKIMLARI”

Ve başka takımların bu işlerin üstesinden nasıl geldiğini merak edip araştırırken önümüze gelen tablo şu şekilde oldu;

-Polatlı Belediyespor (MHP’den CHP)

-Alaplı Belediyespor (CHP)

-Karadeniz Ereğli Belediyespor (CHP)

-Sincan Belediyespor (AK Parti)

-Çilimli Belediyespor (AK Parti)

-Gölbaşı Belediyespor (CHP)

-Kaynaşlı Belediyespor (MHP)

-Kırşehir Gençlik Hizmetleri (Kurum takımı)

-Ankara TKi (Kurum Takımı)

-Eskişehir Demirspor (Kurum takımı)

- Geredespor

- Yunusemrespor

- Eskişehirspor

“55-60 MİLYON”

Yukarıdaki yazımda anlaşılacağı gibi Eskişehirspor,Yunusemrespor,Gerede hariç iyi takımlar belediye takımı ve büyük bütçelerle karşımızdalar Ankara TKİ kurum takımı sıkıntısız devam ediyor. Bizlere siyaset sokmayın diyenlere karşımızda siyasetten,belediyelerden büyük bütçe yaratan takımlar var bu takımlarla baş edebilmek için ya kulübün büyük gelir kaynakların olması gerekli yada parasının 55-60 milyon Tlsini Eskişehirspor’a verebilecek yönetim kurulu yapmanız gerekiyor. Bu arada konu dağılmadan teşekkürlerime devam edeyim; Yine bizim “Görev Süremiz” içinde kulüpte çalışması için 4 adet personel desteği sağlayan ve belli aralıklarla tesislerimizde çim biçmede yardımcı olan Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç beyefendiye teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.