Batuhan'ın transferi yattı

Batuhan’ın transferi yattı
Eskişehirspor’da Batuhan transferi olmuyor. Siyah-beyazlı yönetim Batuhan için 5 Milyon Euro fiyat biçti. Günlerdir Batuhan Karadeniz için Beşiktaş’ın kapısını çalan Eskişehirspor yönetimi, oyuncu konusunda olumsuz rapor aldı....

Eskişehirspor'da Batuhan transferi olmuyor. Siyah-beyazlı yönetim Batuhan için 5 Milyon Euro fiyat biçti. Günlerdir Batuhan Karadeniz için Beşiktaş'ın kapısını çalan Eskişehirspor yönetimi, oyuncu konusunda olumsuz rapor aldı. Beşiktaş yönetimi Batuhan Karadeniz'i 5 milyon Euro karşılığında bonservisi ile birlikte satabileceklerini belirtirken, Eskişehirspor yönetimi bu ücretin bütçeyi fazlasıyla aşacağını belirtti ve alternatif isimlere yöneldi. Batuhan konusu Eskişehirspor için şimdilik askıya alındı. Es-Es'de teknik direktör Rıza Çalımbay, ise dün bu konu ile ilgili açıklama da "Batuhan'ı çok istedik, ama Beşiktaş'la uzun süren pazarlıklarımızdan bir sonuç alamadık. Beşiktaş, kiralık olarak vermek istemiyor. Bonservis bedeli olarak da 5 milyon Euro istiyor. Dolayısıyla bu transfer şu an için gerçekleşmiyor. Alternatif çözümler bulunursa yeniden gündeme gelir" dedi.
Eskişehirspor başkanı Halil Ünal daha önce yaptığı açıklamada, Batuhan bizde oynamayı istiyor. Kendisiyle anlaştık. Zaten Batuhan bizim oğlumuz gibi, Beşiktaş'la da anlaşmak istiyoruz" demişti.
Batuhan'ın manejeri Ahmet Bulut ise, "Beşiktaş Batuhan'ı bırakmak istemiyor. Eskişehirspor'a transferi gerçekleşmedi. Daha önce Trabzonspor'un da teklif vardı ama olmadı. Şu anda Batuhan Beşiktaş'ta kaldı; fakat transfer döneminin son gününe kadar herşey değişebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.