Bayan futbolcular sahaya indi

Bayan futbolcular sahaya indi
İlköğretim okulları arası yıldız kızlar il birinciliği müsabakaları dün Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında oynanan 7 karşılaşma ile start aldı. 4 grupta 15 takımın mücadele edeceği il birinciliği müsabakalarında...

İlköğretim okulları arası yıldız kızlar il birinciliği müsabakaları dün Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında oynanan 7 karşılaşma ile start aldı.
4 grupta 15 takımın mücadele edeceği il birinciliği müsabakalarında dün oynanan karşılaşmalar oldukça zevkli geçerken, renkli görüntülere de sahne oldu. Karşılaşmaların büyük bir bölümünün berabere bitmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Oynanan müsabakalarda S.Havva Kamışlı-Eti Maden İşleri, İstiklal-100 Yıl karşılaşmaları golsüz geçilirken, İsmet İnönü Hürriyet ile 2-2 berabere kaldı.
Oynanan diğer karşılaşmalarda Erenköy Mualla Zeyrek ile, Ülkü ise A.Fuat Cebesoy ile 1-1 berabere kalırken, Metin Sönmez Kılıçarslan'ı 4-1, Fahri Günay ise Yavuz Selim'i 3-0 yenerek günü galibiyet ile kapatan takımlar oldular.
Grup müsabakalarına bugün oynanacak 7 maçla devam edilecek. Gruplarda ilk iki sırayı alacak 8 takım iki grupta yapılacak play-off'a yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.