"Belirsizlik endişe veriyor"

“Belirsizlik endişe veriyor”
Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu’ dan kesin karar vermesini isteyen 65’liler derneği başkanı Akgören “ Belirsizlik camiaya endişe veriyor” dedi. Eskişehirspor yönetiminin kongre kararı almasına rağmen Başkan Hatipoğlu’...

Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu' dan kesin karar vermesini isteyen 65'liler derneği başkanı Akgören " Belirsizlik camiaya endişe veriyor" dedi.
Eskişehirspor yönetiminin kongre kararı almasına rağmen Başkan Hatipoğlu' nun kararsız tutumunu sürdürmesi 1965'liler derneğinin tepkisine neden oldu. Yönetim adına yazılı bir açıklama gönderen başkan Mustafa Akgören başkan Hatipoğlu'nun tavrını netleştirmesi gerektiğini vurgulayarak şunlara yer verdi. "Eskişehirspor yönetiminde yaşanan belirsizlik ve kaos ortamı tüm Eskişehirspor camiasını üzmekte ve derin endişeye sürüklemektedir.Sezon başında büyük vaadlerle göreve gelen ve tüm camianın desteğini alan Başkan Nebi Hatipoğlu' nun görevi bırakma hazırlıklarına bir anlam verememekteyiz. Başkanlığı bırakmak veya devam etmek kararı kendi vereceği birkarardır. Ancak tamam mı devam mı kararını bir an önce almalıdır. Bırakabilirim, devam edebilirim gibi tutarsız davranışlar başkanımıza yakışmamaktadır. Her türlü şartta bu takımda kalması gereken ve bu kulübe hizmet edecek 10-12 futbolcu vardır. Bunların kalması ve izleme komitesinin tespit ettiği 15'e yakın gelecek vaat eden gençlerin alınması önemlidir.Yoksa 1 yıllık para ve emek heba olacaktır. Bu nedenle Başkan Nebi Hatipoğlu bir an önce kararını verip camia ile net bir şekilde paylaşması gerekmektedir. Yıllardır başarı bekleyen taraftara bir sene daha ızdırap çektirmeye kimsenin hakkı yoktur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.