"Beni kongre baskan yaptı kongrede bırakırım"

“Beni kongre baskan yaptı kongrede bırakırım”
Elazığ maçından sonra yönetim içinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu “ Beni kongre başkan yaptı kongre ile bırakırım” dedi. Eskişehirspor’un galip gelerek ligde tutunmayı matematiksel...

Elazığ maçından sonra yönetim içinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu " Beni kongre başkan yaptı kongre ile bırakırım" dedi.
Eskişehirspor'un galip gelerek ligde tutunmayı matematiksel olarak ta garantilediği Elazığ maçından sonra yönetim içinde yaşanan gelişmeler kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.
Başkan Nebi Hatipoğlu' nun görevi bırakabileceğini söylemesinin ardından yönetimin kendi içinden Rıdvan Çakırgöz' ü başkanlık konusunda desteklemişti. Daha sonra çeşitli basın organlarında gelişmelerin "Hatipoğlu istifa etti., Hatipoğlu görevi bıraktı" şekline dönüşmesi üzerine gazetemize açıklama yapan Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu şunları söyledi. " Görevi bıraktım, istifa ettim şeklinde çıkan haberlerin gerçekle ilgisi yok. Yönetim kurulunda yaptığımız konuşmada çok yıprandığımı, bırakabileceğim yönündeki düşüncemi açıkladım. Şimdi herkes eteğindeki taşları döküyor.İstifa etmiş, görevi bırakmış değilim. Beni kongre başkanlığa getirdi. Bu göreve yönetim olarak üç yıllığa getirildik. Yönetimdeki arkadaşlara benim vizyonumu sürdürecek, Eskişehirspor'u ileriye taşıyacak projeleri devam ettirecek aday varsa bırakabilirim dedim. Ancak başkanlık bakkal devri gibi olmaz. Başkanlığa soyunacak olanda Eskişehirspor'u zor duruma bırakmadan kendi cebinden vecibeleri üstlenmesi gerekir. Çünkü ben Halil Ünal'a kendi şahsi çekimi vererek başkanlığa aday oldum ve kongrede seçildim. Temlik gibi Eskişehirspor'un geleceğini karartacak adımlara izin vermem mümkün değil. Kongreye gidilir. Kongre de aday olurum olmam. Kim aday olursa üzerine düşen vecibeler bellidir. Beni kongre başkanlığa getirdi kongre ile giderim. Sıkıntılı bir yıl geçirdik. Güven tazelememiz gerektiğine inanıyorum. Yönetim içinde değişikliklerde olabilir. Basında çıkan görüntü benim paramı kurtardıktan sonra bırakacağım gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Kesinlikle böyle bir şey yok. Hatta alacaklarımın bir kısmını sildiğimi yönetimdeki arkadaşlar biliyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.