Beşiktaş ve İst. Sultanbeyli finalde

Beşiktaş ve İst. Sultanbeyli finalde
İlimizde devam eden Yıldızlar Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakalarında iki İstanbul takımı Beşiktaş ve Sultanbeyli finale kaldı. Dün Necdet Yıldırım sahasında oynanan son grup maçlarının ilkinde Beşiktaş ile Kütahyaspor...

İlimizde devam eden Yıldızlar Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakalarında iki İstanbul takımı Beşiktaş ve Sultanbeyli finale kaldı.
Dün Necdet Yıldırım sahasında oynanan son grup maçlarının ilkinde Beşiktaş ile Kütahyaspor ile karşı karşıya geldi. İlk maçta Ankara TKİ takımını gole boğan Beşiktaş bu kez de Kütahyaspor'u 13-0 mağlup ederek rahat rahat final vizesi alan ilk takım oldu. Diğer grupta oynanan maçta ilk iki maçını kazanan iki ekip Balıkesir Yenisanayispor ile İstanbul Sultanbeyli ile Necdet Yıldırım sahasında karşı karşıya geldi.Üstün oynayan İstanbul ekibi maçı 3-0 kazanarak adını finale yazdırdı.
İlimizdeki yıldızlar grubunda final maçı Pazar günü oynanacak.Necdet Yıldırım sahasında oynanacak olan Beşiktaş-Sultanbeyli maçı saat 11.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.