BİÇER GİTTİ ÖZBAYER GELDİ

BİÇER GİTTİ ÖZBAYER GELDİ
Eskişehirspor yönetimi 5 maçta sadece 1 puan alan teknik direktör Cüneyt Biçer’in biletini kesti. Biçer ile dün tesislerde bir araya gelen Başkan Mehmet Şimşek ve yöneticiler karşılıklı görüşmenin ardından yolları ayırdı.Yeni...

Eskişehirspor yönetimi 5 maçta sadece 1 puan alan teknik direktör Cüneyt Biçer’in biletini kesti. Biçer ile dün tesislerde bir araya gelen Başkan Mehmet Şimşek ve yöneticiler karşılıklı görüşmenin ardından yolları ayırdı.


Yeni teknik adam konusunda vakit kaybetmeyen yönetim kurulu Eskişehirli 46 yaşındaki teknik direktör Emre Özbayer ile anlaşma sağladı. Özbayer bugün imza atarak takımın başındaki ilk çalışmasına da çıkacak. 


 


BEKLENEN OLDU


Büyük umutlarla takımın başına gelen ancak çıktığı 5 karşılaşmadan 4 yenilgi 1 beraberlik alarak 1 puan alan Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı.  Dün tesislerde yönetim ile bir araya gelen  Biçer yapılan görüşmelerin ardından yollar ayrıldı.


RESMİ AÇIKLAMA


Kulüpten yapılan resmi açıklamada ise “Kulübümüzün teknik direktörü Cüneyt Biçer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine ve ekibine, verdikleri katkı ve emeklerinden ötürü teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.


ÖZBAYER TAMAM


Vakit geçirmeden yeni teknik adam arayışına geçen yönetim ilk olarak Eskişehirli 46 yaşındaki teknik adam Emre Özbayer ile görüşmelere başladı. Mehmet Şimşek başkanlığındaki yönetim Eskişehirli isim Özbayer’i tesislere davet etti.  Yönetimi ile Emre Özbayer arasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı.


İLK ÇALIŞMAYA ÇIKACAK


Teknik Direktör Emre Özbayer “Eskişehirspor yönetimi ile görüştük. El sıkıştık ve anlaştık. Hayırlı olsun. Önümüzdeki sürecin plan ve programını yapacağız” dedi. Emre hocanın imza atarak takın başında ilk çalışmaya bugün çıkacak.


YARDIMCILIK YAPMIŞTI


Antrenörlüğe 2004 yılında Eskişehirspor alt yapısında başlayan Özbayer, ardından Demirspor’da görev yaptı.  Eskişehirspor’un Süper Lig döneminde Michael Skibbe, Samet Aybaba ve İsmail Kartal’ın ekibinde görev alan Emre Özbayer, Tokat Erbaa, Bozüyük ve son olarak Anadolu Üniversitesi ekiplerinde teknik adamlık yaptı.