BİLEK GÜREŞÇİLER YİNE GURURUMUZ OLDU

BİLEK GÜREŞÇİLER YİNE GURURUMUZ OLDU
Eskişehir’li bilek Güreşçiler Brezilya’da da fırtına gibi eserken aldıkları 9 madalya ile yine gururumuz oldu. 51 ülkeden 1700 sporcunun mücadele ettiği Belik Güreşi Dünya Şampiyonasında ay-yıldızlı forma ile mücadele eden...

Eskişehir'li bilek Güreşçiler Brezilya'da da fırtına gibi eserken aldıkları 9 madalya ile yine gururumuz oldu. 51 ülkeden 1700 sporcunun mücadele ettiği Belik Güreşi Dünya Şampiyonasında ay-yıldızlı forma ile mücadele eden sporcular 9 madalyanın sahibi oldu.
Eskişehir adına yarışan sporculardan Serhat Arslan sol kolda Dünya birincisi olurken, Sağ kolda ise ikincilik madalyasını aldı. 50 kg'de Ümran Keser sol kolda Dünya ikincisi, 70 kg'de A.Kübra Yeniler sol kolda 3., 50 kg'de Şule Özbek sağ korla 3., 55 kg'de Seval yalçınkaya sağ kolda 3. oldu. Bedensel Engellilerdeki temsilcimiz Murat Cırık ise sol kolda Dünya ikincisi olurken, sol kolda da Dünya üçüncülüğünü elde etti. Her müsabakada olduğu gibi Dünya şampiyonasından da 9 madalya alan sporcularımızın başarısı camiada büyük sevinç yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.