BİLET FİYATLARINI İNDİRİN

BİLET FİYATLARINI İNDİRİN
Ligde kritik haftalara giren Eskişehirspor’da taraftarlar pazartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçında tribünleri doldurmaya hazırlanıyor.Bilet fiyatları konusunda yönetime çağrıda bulunan taraftarlar indirim istedi. Özellikle...

Ligde kritik haftalara giren Eskişehirspor'da taraftarlar pazartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçında tribünleri doldurmaya hazırlanıyor.
Bilet fiyatları konusunda yönetime çağrıda bulunan taraftarlar indirim istedi. Özellikle açık tribünün bu kritik maçta 1 YTL olması istendi.
Eskişehirsporlu taraftarlar kritik Karşıyaka maçı için yönetime çağrıda bulunarak "Bilet fiyatlarını indirin" dedi.
Ligde oldukça kritik dönemece giren ve arka arkaya birbirinden güçlü takımlar ile mücadele edecek olan Eskişehirspor'da taraftar yine takımı yalnız bırakmayacak. Pazartesi günü gece maçında yıllardır ezeli rakibi olan Karşıyaka'yı konuk edecek olan kırmızı şimşeklerde taraftarlar zorlu 90 dakika için harekete geçerken yönetime de bilet fiyatları konusunda çağrıda bulundu. Taraftarlar "Eskişehirspor bundan sonra özellikle kendi evinde kritik maçlara çıkacak. Taraftar üzerine düşen görevi maça gelerek fazlasıyla yapıyor. Ancak tribünlerin tekrar tıklım tıklım dolması gerekli. Bu konuda da yönetime iş düşüyor. Bilet fiyatları kesinlikle inmeli. Özellikle Karşıyaka maçında açık tribün bilet fiyatı 1 YTL olmalı ve taraftarlarımız da tribünleri doldurmalı. Ligin ilk yarısında Altay maçında bilet fiyatlarında indirim yapılmıştı ve tribünler dolmuştu. Ayrıca Fortis Türkiye Kupasındaki Konya maçında yine biletlerde indirime gidilirken tribünler dolup takım iki önemli maçı kazanmıştı. Bu nedenle pazartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçında yönetimin yine taraftara jestte bulunması gerekli" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.