BİLETLERE BÜYÜK İLGİ
Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs nedeniyle ülke genelinde lig maçlarını seyircisiz devam ederken, Eskişehirspor Kulübü tarafından basılan ‘Hatıra bileti’ taraftarlarını mutlu etti.
Korona virüs bilançosu tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki spor sektörüne de vurdu. 11 Mart tarihinde Türkiye’de ilk Covid-19 vakası görülmesinin ardından durdurulan maçlar yeniden seyircisiz oynanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın talimatı doğrultusunda “sporcu sağlığı” her şeyin önünde tutularak devam eden maçlara katılamayan taraftarlar ise ölümcül virüsün dünyadan biran önce yok olmasıyla beraber tribünlere dönebilmek için gün sayıyorlar. Ancak taraftarlar bu zor günlerde de bulduğu her fırsatta kulübün yanında olmaya devam ediyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1’inci Ligde oynayan Eskişehirspor, seyircisiz oynanacak maçlarda da Eskişehirspor kulübüne destek olabilmek adına taraftarlara ‘Seyircisiz Hatıra Bileti’ sundu. Eskişehirliler ise basılan bu bilete yoğun talep gösteriyor. Bugün Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda Eskişehirspor’un, Erzurumspor’a karşı oynayacak maç için basılan bileti alabilmek için futbol sevenler, şehrinde belli noktalarda açılan stantlara geliyor. Seyircisiz oynanacak maçı adına basılan bin adet biletin tanesi 25 liraya satılıyor. Bu biletlerden elde edecek tüm paralarla Eskişehirspor’a destek sağlanacağı belirtildi.