BİTSİN ARTIK BU ÇİLE

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE
Kocaeli’ yi gözünü kestiren Eskişehirspor, rakibini evinde yenerek ligde matematiksel olarak kalmayı garantilemek istiyor. Ligin son beş haftasına puan puana giren Eskişehirspor ile Kocaelispor bugün kozlarını paylaşacak. Ligin...

Kocaeli' yi gözünü kestiren Eskişehirspor, rakibini evinde yenerek ligde matematiksel olarak kalmayı garantilemek istiyor. Ligin son beş haftasına puan puana giren Eskişehirspor ile Kocaelispor bugün kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında rakibini zorlanmadan geçen kırmızı şimşekler rövanşı vermek istememelerinin yanı sıra rakibini evinde yenerek ligde kalmayı garantileyecek puana ulaşmak istiyor.
Ligin son beş haftasına puan puana giren Eskişehirspor ile Kocaelispor bugün kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında rakibini zorlanmadan geçen kırmızı şimşekler rövanşı vermek istememelerinin yanı sıra rakibini evinde yenerek ligde kalmayı garantileyecek puana ulaşmak istiyor.
Hafta başından bu yana Kocaeli için özel bir çalışma programı uygulayan ve yenemiyorsan yenilme taktiği ile ter dökecek olan kırmızı şimşekler Ergin Işık'la ilk kez tam kadro bir maça çıkacak. Taraftar desteğini de yanında bulacak olan Eskişehirspor, 12. adamının desteği ile Kocaeli'ni yenerek ligde de rahat bir nefes almak istiyor. Eskişehirspor ile Kocaelispor arasındaki karşılaşma bugün İsmet paşa stadında saat 14.30'da start alacak. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek, Süleyman Özay ve Hüseyin Fidan hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Volkan Bayraslan yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.