Böyle kazalar olmasın

Böyle kazalar olmasın
Gaziantep BŞ maçında galibiyeti koruyamayan Eskişehirspor’un uğradığı kazayı bir kez daha yaşamaması gerekiyor.Ligde Gaziantep BŞ maçına kadar topladığı puanlarla düzlüğe çıkan ve tehlikeden büyük ölçüde kurtulan...

Gaziantep BŞ maçında galibiyeti koruyamayan Eskişehirspor'un uğradığı kazayı bir kez daha yaşamaması gerekiyor.
Ligde Gaziantep BŞ maçına kadar topladığı puanlarla düzlüğe çıkan ve tehlikeden büyük ölçüde kurtulan Eskişehirspor rahat gittiği Gaziantep' de olmayacak kazaya uğradı. Gaziantep BŞ karşısında iki kez öne geçen ve attığı kadarını da kaçıran Eskişehirspor ikinci yarıda ise olmayacak goller yiyerek rakibine üç puanı hediye etti. Bu yenilgi Eskişehirspor için kaza olarak nitelendirilmesine rağmen maçta gerek teknik direktör Ergin Işık'ın sol kanattaki boşluğu gidermede ve adam değişikliklerinde geç kalması, gerek yardımcıları Cemal Yavuzol ve menajer Reşat Çağan' ın destekte bulunmaması ve gerekse forvet elemanlarının gol bölgesindeki büyük beceriksizlikleri yenilgiyi hazırladı.
Puan veya puanlarla dönebileceği maçtan puansız ayrılan Eskişehirspor'un ligde geride bıraktığı sıkıntılı dönemli bir kez daha dönmemesi için bu tür kazalara son vermesi gerekiyor. 28. haftada alt sırada yer alan takımların puan kaybetmeleri Eskişehirspor'un ekmeğine yağ sürerken, Eskişehirspor'unda kalan haftalarda daha dikkatli olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.