Bravo Cumhuriyet

Bravo Cumhuriyet
Cumhuriyet Lisesi bayan hentbolcuları Mersin grubunda başarılı olarak Türkiye’de ilk 8 takım arasına adını yazdırdı.İlimizde yapılan liseli gençler hentbol il birinciliğinde şampiyon olduktan sonra önce grupta ardından da...

Cumhuriyet Lisesi bayan hentbolcuları Mersin grubunda başarılı olarak Türkiye'de ilk 8 takım arasına adını yazdırdı.
İlimizde yapılan liseli gençler hentbol il birinciliğinde şampiyon olduktan sonra önce grupta ardından da Mersin'deki yarı final müsabakalarında rakiplerini ezip geçen Cumhuriyet Lisesi bayan hentbol takımı Türkiye'de ilk 8 takım arasına girdi. Dün okulda düzenlenen törende Milli Eğitim Şube Müdürleri Turhan Kaya ve İsmail Samur sporcuları kutlayıp Konya'daki finallerde başarı dileğinde bulundu.
Cumhuriyet Lisesi Okul Müdürü Rahmi Baydı "Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Hedefimiz 17-25 Nisan tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da büyük başarı elde etmek. Ben başta sporcularımız olmak üzere antrenörlerimiz Murat Kabadayı ve Murat Örerer ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Zeynep Duman'ı kutluyorum. Bizi gururlandıran bu sporcularımız Türkiye şampiyonu olarak bir kez daha sevindirecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.