Bu atamalar kafa karıştırıyor

Bu atamalar kafa karıştırıyor
İl Hakem Kurulunun bu sezon maçlarda yaptığı görevlendirmeler spor kamuoyu tarafından tepkilere yol açıyor. Görevli olduğu maça gelmeyen ya da geciken bazı hakemlerin hala kritik müsabakalara atanması ise kafalarda soru işareti...

İl Hakem Kurulunun bu sezon maçlarda yaptığı görevlendirmeler spor kamuoyu tarafından tepkilere yol açıyor. Görevli olduğu maça gelmeyen ya da geciken bazı hakemlerin hala kritik müsabakalara atanması ise kafalarda soru işareti yaratıyor.
İlimiz Amatör Futbolunda son günlerde hakem atamaları kafalarda soru işareti yaratıyor. İl hakem kurulunun yaptığı görevlendirmeler tüm spor kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanıyor. Yapılan atamalar ile ilgili hakem camiasının da rahatsız olduğu gelen haberler arasında.Öyle ki 11 Eylül'de gazetemizde Behiç Erkin sahasında oynanan Tepebaşı Kolej-Odunpazarı maçının hakemi Burak İleri'nin maça gelmediğini yazmıştık. Sezonun ilk haftasında böylesine bir olayın yaşanmasının herkesi şaşırttığını belirttiğimiz haberin ardından aynı hakemin Tepebaşı Kolej-Özel İdare maçına da geç geldiği ve karşılaşmanın ilk yarısının 2 hakem ile idare edildiği öğrenildi. İl hakem kurulunun buna rağmen Burak İleri'ye bugün U15 liginde Demirspor ile Şekerspor arasında oynanacak kritik müsabakaya verilmesi 'Bu kadarına da pes' dedirtti. Genç hakemin bugünkü zorlu karşılaşmada nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.