BU İNCE MESAJ MAÇI...
Eskişehir Ormanspor, yarın zorlu maçta Mamak Belediyesi’ni konuk edecek. Yeşil Beyazlı ekibimiz saat 18.30’da oynanacak mücadele için bugün kampa girecek. Temsilcimiz Antalya maçının ardından yaşanan bazı gelişmelere en güzel cevabı bu karşılaşmada vermeye hazırlanıyor.
Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin 11.haftasında temsilcimiz Eskişehir Ormanspor, yarın sahasında Mamak Belediye Gençlik Spor Kulübü’nü konuk edecek. Porsuk Spor Salonu’nda saat 18.30’da başlayacak zorlu karşılaşmada Ateş Savaşçıları, rakibini devirip, Antalyaspor mağlubiyetini telafi etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan zorlu karşılaşma TRTSPOR
Yıldız Kanalı’ndan canlı olarak yayınlanacak.
MAÇA DAVET ETTİ
Ateş Savaşçıları, bu zorlu karşılaşma öncesinde taraftar desteği bekliyor. Eskişehirlileri maça davet eden Baş antrenör Mehmet Fatih Işık, "Sahamızda yarın Mamak ile önemli bir maç daha çıkacağız. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandı. Yarınki maçta bütün Eskişehirlileri Porsuk Spor Salonu’nda görmek istiyoruz. Çünkü biz onlarla daha güçlüyüz. Sen Varsan Her Şey Tamam... Haydi Eskişehir Salona" ifadesini kullandı.