“Bu mağlubiyeti hak etmedik”
Yalovaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Yusufcan Uzunpınar, futbolcularına her zaman dürüst bir mücadele anlayışı aşıladığını söyledi. Uzunpınar,
“Ben futbolcularıma hep şunu söylerim; alacaksak bile bu hak edilmiş bir mağlubiyet olsun. Ama bu maç öyle değildi” ifadelerini kullandı.
0-0’KEN KAÇAN FIRSATLAR MAÇI KIRDI
Maçın kritik anlarına dikkat çeken Uzunpınar, skor dengedeyken yakalanan net fırsatların değerlendirilemediğini belirtti.
“0-0 devam ederken üç tane çok net pozisyonumuz var. Geriye düştükten sonra da yine fırsatlar yakaladık. Buna rağmen mağlup olduk. Bu sonucu asla ama asla hak etmedik” dedi.
“SAHADA EN TEMİZ OYUNCU KALECİMİZDİ”
Maçtaki mücadeleye dikkat çekici bir örnekle değinen Uzunpınar, oyunun temposuna da dolaylı bir gönderme yaptı.
“Sahada üzeri tek temiz olan oyuncu bizim kalecimizdi. Kramponları dışında üzerinde bir çamur yoktu. Çünkü yere yatmadı” sözleriyle takımının oyun karakterine vurgu yaptı.
TEPECİK VE EŞME MAÇLARI
Yalovaspor mağlubiyetinin ardından önlerindeki sürece de değinen Uzunpınar, fikstürün zorluğuna dikkat çekti.
“Bu hafta Tavşanlı Tepecik ile içeride, ardından Eşme ile deplasmanda oynayacağız. İkisi de çok zor maç. Devre arasına kadar alabileceğimiz puan ya da puanları almak istiyoruz” dedi.
TRANSFER HAMLESİ GELİYOR
Bozanspor’un devre arası planlaması hakkında da bilgi veren Uzunpınar, kadroya önemli takviyeler yapılacağını açıkladı.
“Halil Mercan geri döndü. Berat Sarataş’ı da yeniden kadromuza katmayı planlıyoruz. Sponsorumuz Mehmet Esgin’in destekleriyle devre arasında 6-7 oyuncu ile kadromuzu güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Genç teknik adam, tüm zorluklara rağmen hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini vurgulayarak sözlerini tamamladı: “Ligde kalmak adına mücadelemiz sonuna kadar sürecek.”