Bu transferler olursa 2 Eylül çok can yakar!

Bu transferler olursa 2 Eylül çok can yakar!
Tarihinde ilk kez Bölgesel Lig’de Eskişehir’i temsil edecek olan 2 Eylül Spor Kulübü, iddialı bir takım kurmak adına kolları sıvadı. Bu doğrultuda temsilcimiz kadrosunu Eskişehir ağırlık oyunculardan oluşturarak üt sıraları zorlamaya çalışacak.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehirspor ile birlikte şehrimizi temsil edecek olan 2 Eylülspor Kulübü’nde kadro planlaması hazır…

Teknik Direktör Oktay Arıkan’ın raporu doğrultusunda iç transferde Kaleci Osman, Kaan Kaydırak, Uğur Kotoğlu, Semih Altın, Faruk Erdoğan, Oğuzhan Türkoğlu, Seyit Alper Bircan, Serhat Tuncay, Metin Gültekin ve Nursin gibi isimlerle masaya oturan Tuna Üçtaş ve ekibi oyuncuların taleplerini dinlemişti.

BU HAFTA AÇIKLANACAK

2 Eylülspor’da Başkan Tuna Üçtaş hafta sonu önemli isimlerle bir araya geldi ve ön görüşme gerçekleştirdi. Bir dönem Eskişehirspor’da profesyonel olarak oynayan Metehan Toprak, Utku Kızılkaya, İsmail Oykun, Göktuğ Kaan Ünüvar gibi isimlerin yanı sıra Kullarspor’dan Oğuzhan Köksal, Beylikovaspor’dan Halit Akkır, Vitraspor’dan Bedirhan Akçay, eski Anadolu Üniversiteli Emre Kılınç ve Mustafa Acar ile Egemen Günce ve Çiftelerspor’dan Yasir Yağcı ile masaya oturdu. Oyuncuların istediği fiyatları alan yönetim hafta içi bir araya gelerek bütçeyi netleştirerek kendi verecekleri rakamları da futbolculara aktaracak. Anlaşılan futbolcular ile bu hafta içi imzalar başlayacak.

“ÜST SIRALARI ZORLARIZ”

Yeni sezona dair takımın hedefini de açıklayan başarılı çalıştırıcı Oktay Arıkan, “Eskişehirli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturacağız. Özellikle son dönemde hak ettikleri yerlere gelemeyen ve tekrar kendini ispat etmek için çıkış arayan inandığımız yetenekli oyuncularla yola çıkacağız. Görüştüğümüz isimler kulübümüzün imkanlarını göz önüne alarak hareket ederek, makul olurlarsa bu ligde her takımı yenecek bir ekip olacağımıza ve üst sıraları zorlayacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Yeter ki onlarda bu hayal ile bizimle olsunlar. Eskişehirli oyunculardan kurulu dinamik, koşan ve maç kazanan bir takım oluruz. Ben görüştüğümüz her oyuncunun kalitesini geçmişini ve neler yapabileceğini de iyi biliyorum. Umarım transferde her şey hep kulübümüz hem de oyuncular için en iyi şekilde geçer ve iyi sağlam bir o kadar da güzel bir aile oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum