BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİLER

BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİLER
Jimnastik Yaz Spor Okulları’nda yeni sezon çalışmaları start aldı. Antrenör Nurdan Yağmurlu nezaretinde haftanın 3 günü devam edecek olan çalışmalarda minikler sporun temeli olan jimnastikten başlayarak ileride kendilerine yön...

Jimnastik Yaz Spor Okulları'nda yeni sezon çalışmaları start aldı. Antrenör Nurdan Yağmurlu nezaretinde haftanın 3 günü devam edecek olan çalışmalarda minikler sporun temeli olan jimnastikten başlayarak ileride kendilerine yön çizmeye hazırlanıyor.
Salı, Perşembe, Cumartesi günleri olmak üzere devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren antrenör Yağmurlu, "Toplumların temel amaçlarının başında fiziksel ve ruhsal açıdan sağlıklı bireyler yetiştirmek gelir. Çocuğun tüm gelişimi fiziksel gelişimi ile yakından ilgili olduğundan çağdaş ülkelerde dikkatler, çocukluk çağı spor etkinliklerine yönelmiştir. Çocukların zevk ve eğlence ile yapmaları gereken spor uygulamalarının yerini; aşırı yüklenmeli, stresli, ne olursa olsun ile yaptırılan çalışmalar almıştır. Halbuki esas amaç onlarda kalp- dolaşım sistemlerini güçlendirme, sinir – kas koordinasyonu, esneklik kuvvet gibi motor özellikleri geliştirerek bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı, yapacağı spor branşı için alt yapısı hazır bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizi ne kadar çok ders dışı aktivitelere yönlendirebilirsek birey için o kadar gelişim sürecine katkıda bulunuruz" diye konuştu.
Sporcular da yapılan çalışmalardan büyük katkı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.