ÇİÇEK GİBİ BAŞLANGIÇ

ÇİÇEK GİBİ BAŞLANGIÇ
Hoşcan AŞ Süper Amatör Kümede 2012-2013 sezonunda perde dün oynanan 2 maç ile başlarken, Şekerspor ve İl Özel İdare lige galibiyet ile başladılar. Sezonun açılış müsabakasında Bağlarspor ile Şekerspor karşı karşıya...

Hoşcan AŞ Süper Amatör Kümede 2012-2013 sezonunda perde dün oynanan 2 maç ile başlarken, Şekerspor ve İl Özel İdare lige galibiyet ile başladılar.
Sezonun açılış müsabakasında Bağlarspor ile Şekerspor karşı karşıya geldi. Abdurrahman Temel sahasında oynanan bu maç öncesi İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Yaşar ile birlikte İl Hakem Komitesi Başkanı İlhami Can hakem, futbolcu ve taraftarlara çiçek vererek başarı dileğinde bulundu. Çiçek takdimi esnasında renkli görüntüler oluştu.
Şeker Farka Bağladı(8-0)
Süper Amatör Kümede oynanan sezonun açılış maçında Şekerspor ile Bağlarspor karşılaştı. Abdurrahman Temel sahasında oynanan müsabakada rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koyan Şekerspor ilk yarısını 3-0 önde kapadığı müsabakayı 8-0 kazanmayı bildi.
Özel İdare İyi Başladı(3-0)
Hoşcan AŞ Süper Amatör Ligde günün bir diğer müsabakası Özel İdare ile Yunusemre arasında oynandı. Özel İdare sahasında oynanan maçta ev sahibi ekip Yunusemre karşısında devreyi 1-0 önde kapatmayı bildi. İkinci yarıda da rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Özel İdare maçtan 3-0 galip ayrılarak lige iyi başlangıç yapan bir başka takım oldu.
Ligde bugün ise 3 müsabaka var. Günün programı şu şekilde;
Kırka Sahası
Saat:13.00 Kırka Boraks-Kırka Belediye
Muttalıp Sentetik Saha
Saat:14.00 Çukurhisar-Anadolu Üniv.
A.Temel Sahası
Saat:15.00 DSİ Bent-Emek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.